Årets nyföretagare Sollentuna 2019

Från vänster: Henrik Thunes Ordförande i kommunstyrelsen, Habib, Aref och Håkan Sandberg verksamhetsansvarig Nyföretagarcentrum Sollentuna.

Kullens Trafikskola vald till årets nyföretagare

Kullens Trafikskola utsågs till årets nyföretagare Sollentuna 2019, ett pris som delas ut av Sollentuna Kommun tillsammans med företagarna Sollentuna och Nyföretagarcentrum i Sollentuna. Denna utmärkelse delas ut till ett företag som har goda möjligheter att utvecklas. Kullens Trafikskola startades 2017 och har på kort tid blivit en väldigt uppskattad trafikskola. Kullens utbildar mängder av duktiga elever och lärarnas goda bemötande och engagemang gör att alla känner sig välkomna till skolan. Personalen på Kullens har en varm och positiv inställning och supportar eleven genom hela körkortsutbildningen.

För Kullens Trafikskola så är den här utmärkelsen ärofylld. Med hjälp av en god lärargrupp som brinner för sitt arbete och engagerade elever har Kullens Trafikskola vunnit årets nyföretagare Sollentuna 2019.

”Vi är väldigt tacksamma för utmärkelsen, med en bra gemenskap mellan elever och lärare, ser vi fram emot att Kullens utvecklas och blir bättre”, Aref Davodi, Skolchef.

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.